Általában az épületek tisztításáról

Karbantartási szerződés esetén 5% árkedvezményt tudunk biztosítani!

Épületek tetőmosását is vállaljuk, ereszcsatorna rendszerek és lefolyók tisztításával együtt. Rendelkezünk speciális eszközökkel, a hozzátartozó mosóberendezéssel. Ezen kívül saját személyi emelőinkkel a legnehezebben megközelíthető helyeket is elérjük. Csövek, illetve lefolyók tisztításához szintén speciális berendezéssel rendelkezünk. 25 méter magasságig állványok és egyéb függesztő elemek nélkül képesek vagyunk feladatokat ellátni.

Sajnos minden homlokzat és épület külső felület előbb-utóbb elveszti eredeti megjelenését a különböző szennyeződésektől és a különböző környezeti behatásoktól. A tetőfelületeket, vagy a kültéri burkolatokat, járdákat, teraszokat gyakran borítja moha vagy zúzmó, ill. egyéb szennyeződés. Az ilyen makacs szennyeződések károsítják a tető felületét, vagy az épület külső felületeit, nem is beszélve a szörnyű megjelenésről. Gyakran követik el a hibát, hogy festéssel oldják meg a problémát, nem egy szakszerű tisztítással, és impregnálással.

Ez nem csak sok esetben felesleges, hanem pénzben hatalmas költségeket okoz, és időben is hosszadalmas.

A leggyakrabban egy épület mosás, és felület impregnálás alkalmazásával lehet a leghatékonyabb megoldást megtalálni, óriási megtakarítás, és gyönyörű eredmény mellett. A lerakódott szennyeződés alatt egyik felület sem esztétikus, és tartós.

Professzionális homlokzat és épület külső tisztítás kompetenciánk révén az Ön megbízható partnere tudunk lenni szinte minden felület és épülettisztítási feladatnál. Az innovatív technológiánk, és a költségkímélő high-tech tisztítószerek alkalmazása megfelelő megoldást kínál Önnek. Vállalati és privát ügyfeleink részére egyaránt tudunk megoldással szolgálni.

Épület tisztítás ikon

Amit kínálunk:

  • Tetőtisztítás személyi emelővel
  • Tetőtisztítás járható tető esetén
  • Télikertek
  • Teraszok tisztítása
  • Homlokzatok tisztítása 25 méter magasságig!
  • Tető és homlokzati javítások, munkálatok, bontások
  • Csőtisztítás magasnyomású berendezéssel
  • Ablaktisztítás

Karbantartási szerződés

A tető illetve az ereszcsatornák elszennyeződésének számos oka van. Alga, moha, por, falevelek…az ereszcsatornát idővel eltömik, és a víz szabad lefolyását megakadályozzák. A csapadék pangása indokolatlanul nyirkosan tartja a tető bizonyos elemit, és a károsodásukhoz, idő előtti tönkremenetelükhöz vezet. Az eltömődések által a víz egyéb utakon képes lejutni, akár a homlokzatot áztatva is.

Így minden háztulajdonosnak, közös képviselőnek maga kell eldöntenie, hogy milyen gyakran végeztesse el ezeket a tisztítási munkálatokat. (éves, negyedéves, havi)

A felmerülő kiszállási költséget az áraink tartalmazzák!

Kérdés esetén hívjon minket bizalommal, vagy írjon nekünk E-mailt!